Hvorfor navnet Baobab kommunikation?

Fordi baobabtræet for mig er magisk og forbundet med historier. Baobabtræet er med i fantastiske bøger som Saint-Exuperys Den lille prins og Anders Morgenthalers Baobabtræet, og i Afrika findes der utallige myter og fortællinger om det ikoniske træ og om, hvorfor det ser så besynderligt ud – nogle gange som om det vender på hovedet.


Sæt dig i skyggen, og hør en historie
Baobabtræet er en overlever, der kan klare selv lange tørkeperioder og blive op til 3000 år gammelt. Det gør nytte med blade, der kan bruges i te og suppe, næringsfyldte frugter og bark, der kan blive til reb, men først og fremmest er baobabtræet et samlingspunkt. Sådan et sted, hvor folk stopper op og iagttager omgivelserne eller sætter sig i skyggen og spiser lidt mad og fortæller historier.


Jeg kan godt lide baobabtræets solide forankring og den ro, det signalerer. Det er jeg lidt misundelig på faktisk. Jeg har aldrig oplevet de store træer i virkeligheden, og indtil det sker, vil jeg nyde at ligge under andre træer og kigge op i trækronerne. For jeg elsker træer. Og noget andet, jeg elsker, er ord. Og baobab er et ret lækkert et af slagsen, synes jeg.
”Visdom er som et baobabtræ; intet enkelt individ kan omfavne det.”
Afrikansk ordsprog
Kontaktinfo
lene@baobab-kommunikation.dk
Telefon +45 4220 1321
Copyright © 2022. Baobab-kommunikation.dk
crossmenu