Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Artikler

om mad, bolig, mennesker, rejser, design og livsstil. Jeg skriver især om madtendenser og gastronomi og om at være menneske på alle mulige måder.
Redigering og journalistisk bearbejdning
af tekst og artikler, så historien bliver fortalt flydende og levende i et sprog, der taler til målgruppen. Jeg har en veludviklet bullshit-detektor og gør en dyd ud af at formidle komplekse emner så enkelt som muligt.
At være vært
Jeg har lavet live interviews og været moderator ved talks i mindre skala, og her har jeg sørget for, at der har været et godt flow i samtalen, at de vigtige pointer er kommet frem, og at alle deltagere er blevet hørt og har følt sig trygge.
Redaktionel planlægning og koordinering
af magasinudgivelser, temaer mm. Jeg har mere end 10 års erfaring med magasinproduktion fra udvikling og idé til endelig godkendelse af layout. Jeg både skriver, redigerer og planlægger indhold i samarbejde med redaktioner, fotografer, stylister, journalister og kommercielle samarbejdspartnere.
Bog- og opskriftredigering
Har du et bogprojekt og mangler én til at holde styr på deadlines og opgaver og/eller til at redigere, så kontakt mig gerne. Jeg har været ekstern redaktør på kogebøger fra tre forlag.
Kontaktinfo
lene@baobab-kommunikation.dk
Telefon +45 4220 1321
Copyright © 2022. Baobab-kommunikation.dk
crossmenu